KOŠARKANBA

Bogdan i Atlanta dižu formu, Bobi bez minuta, Poku epizodista

Košarkaški Atlanta Hoksa pobijedili su Boston sa 110:99, a jednu od ključnih uloga u trećem uzastopnom trijumfu imao je Bogdan Bogdanović.

Hoksi su poslije serije od šest pobjeda nanizali tri trijumfa i pokazali da je kriza prošlost. Isto tako je i Bogdanović podigao nivo forme, Sa tri trojke u nizu  prelomio je utakmicu kada je Boston prišao na -4 u trećem periodu. Meč je završio sa 12 poena, uz šest asistencija i skok za 32 minuta igre. Džon Kolins je bio najefikasniji kod domaćina sa 20 poena, uz 11 skokova, Kevin Erter je dodao 19, a Tre Jang 18 i 11 asistencija.

Najbolji kod gostiju bio je Džejson Tejtum sa 34 poena, devet skokova i pet asistencija. Grent Vilijams je ostvario 18 poena i šest uhvaćenih lopti. Atlanta ima sko 7-9, Boston je na 7-8.

Dalas Meveriksi su bez povrijeđenog Luke Dončića poraženi u Arizoni od Finiks Sansa sa 105:96, a Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Devin Buker je predvodio domaće sa 24 poena i devet skokova, uz pomoć Diandrea Ejtona sa 19 poena i 13 uhvaćenih lopti. Kod Mevsa, Tim Hardavej junior je dao 22, a Kristaps Porzingis 21 poena, uz osam skokova i sedam asistencija. Sansi na drugom mjestu Zapada imaju 11-3. Meveriksi su šesti sa 9-5.

Oklahoma je dobila juston Rokitse kod kuće 101:89, uz dva poena, dva skoka i asistenciju Alekseja Pokuševskog.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button