ODBOJKA

Mišo Marjanović za SNM: Mladosti svaka čast, okrećemo se prvenstvu

Odbojkaši Borca nakon prespavane noći svjesni su da je još jedna prilika da osvoje prvi trofej u Kupu Republike Srpske otišla u nepovrat. Međutim, svjesni su da su naletjeli na boljeg i raspoloženijeg rivala, tako da nema mnogo prostora za neko veliko tugovanje.

– Čestitao bih ekipi Mladosti na osvojenom peharu Kupa Republike Srpske. Sinoć su pokazali zasto su vladari odbojke Republike Srpske i BiH u posljednjih deset godina. Nisu nam dozvolili da dođemo do svoje igre, od starta su nametnuli svoj tempo i držali ga do kraja. Moji momci su dali sve od sebe ali to nije bilo dovoljno da se ugrozi ekipa Mladosti, rekao je za naš portal trener crveno-plavih Mišo Marjanović

Još jedna lekcija je naučena, u klubu su već sada svi okrenuti ka narednom vikendu i gostovanju u Kaknju kod istoimene ekipe u susretu 9. kola Premijer lige.

– Mi smo u potpunosti sada okrenuti prvenstvu i pokušaćemo da nastavimo sa dobrim partijama. Slijedi to gostovanje u Kaknju. Oni su zaista napravili dobru ekipu, sigurno su među tri najbolje u BiH i zaista igraju odlično. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za tu utakmicu i pokusaćemo da se vratimo sa povoljnim rezultatom za nas, istako je Marjanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button