ODBOJKA

Tamara Đapa za SNM: Nema predaje protiv Mladosti!

Odbojkašice BL Voleja večeras od 20.15 časova igraju revanš susret 1/16 finala Kupa CEV protiv zagrebačke Mladosti. Prvi susret u glavnom gradu Hrvatske domaće igračice dobile su ubedljivo 3:0. Iz redova BL Voleja poručuju da su svjesne snage hrvatskog tima, ali da će dati sve od sebe da pruže dostojan otpor.

– Ekipa Mladosti je dugogodišnji šampion Hrvatske i ekipa koja godinama pravi dobre rezultate. Sigurna sam da ćemo pružiti jak otpor. Teško je tražiti bilo kakvu pobjedu protiv ovakve ekipe, s obzirom da imamo nekoliko povrijeđenih igračica. U kakvom god sastavu da izađemo definitivno se nećemo predati i borićemo se za svaki poen te pokusati napraviti što povoljniji rezultat po nas, poručuje jedna od najiskusnijih igračica BL Voleja Tamara Đapa.

Tamara i njene saigračice nisu uspjele da osvoje Kup Republike Srpske. Bimal Jedinstvo je bilo ubjedljivo, iako je u trećem setu BL Volej imao tri set lopte. Uprkos porazu, Đapa će pamtiti duel protiv Brčanki, jer je to bio njen 200. meč u dresu BL Voleja. Od kluba je u tu čast dobila i uramljen dres.

– Ostaje žal za tom finalnom utakmicom, mislim da nam je prije svega nedostajalo hrabrosti, ali možda nas baš ovakve utakmice protiv jačih ekipa kao što je Mladost Zagreb ojačaju da u sljedecem susretu protiv Jedinstva mi izađemo kao pobjednici. Zahvalna sam upravi kluba koja mi je priredila iznenađenje i uručila uokviren dres sa mojim brojem i brojem odigranih utakmica. Definitivno mi znači što uprava cijeni i poštuje što sam tolike godine u klubu, jer ova godina mi je jubilarna, 10-a kako sam u dio BL Voleja. Nisam znala da mi spremaju poklon i ostala sam bez teksta kada su prozvali moje ime i urucili mi dres, priznaje Tamara.

Nakon duela protiv Mladosti, već za vikend nastavlja se takmičenje u Premijer ligi BiH. BL Volej je domaćin ekipi Orašja.

– Ekipa iz Orašja trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeli pa se nadam da ćemo tu utakmicu riješiti u svoju korist, a prilika je to da mozda neke djevojke sa klupe dobiju malo više minuta. Naravno ne treba nijednog trenutka potcijeniti ekipu Orašja ali se iskreno nadam da ćemo upisati tri nova boda, zaključila je tehničar BL Voleja, Tamara Đapa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button