ODBOJKA

Subota istine za odbojkaše i odbojkašice Borca

Odbojkaši i odbojkašice Borca sutra nastavljaju sa prvenstvenim obavezama. I momci i dame igraju mečeve devetog kola, izabranici Miše Marjanovića Premijer lige BiH, a djevojke koje vodi Aleksandar Dakić, Prve lige Republike Srpske.

Momci u derbiju kola od 19.00 časova gostuju kod prvoplasirane ekipe Premijer lige, Kaknja. Iako će biti sa djevojkama na Palama, predsjednik OK Borac, Aleksandar Dakić vjeruje u crveno-plave odbojkaše.

– Kakanj ima odličnu ekipu, a kući su svakako favoriti, tako da momke očekuje težak posao. Međutim, ova ekipa svaku utakmicu ide na pobjedu, a tako će biti i sutra, poručio je za naš portal Aleksandar Dakić.

Dakić je optimista i kada je u pitanju ishod utakmice koju odbojkašice Borca sutra od 15.30 časova igraju u Istočnom Sarajevu protiv Slavije.

– Djevojke su svojom igrom zaslužile da budu favoriti protiv koga god da igraju u ligi. Ali svakako nikoga ne potcjenjujemo i svaku utakmicu igramo maksimalno ozbiljno. Ako budemo igrali kao i do sada mislim da ćemo se vratiti kući sa nova tri boda, ističe Dakić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button