KOŠARKANBA

Jokić: Kada ja igram dobro, cijela ekipa igra dobro

Srpski centar Nikola Jokić rekao je poslije poraza od San Antonio Sparsa da je konstantnost ono što nedostaje njemu i njegovom timu. Sparsi su dobili Denver Nagetse 123:111.

Nikola Jokić ostvario je peti tripl-dabl ove sezone, a treći uzastopni, sa 22 poena (8-19 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija.

– Ne znam, nije mi to toliko bitno, lično nisam zadovoljan jer nisam konstantan, mi kao tim ne igramo stabilno. Nekada sam dobar, nekada loš ili nedovoljno dobar. Ja mislim da kada ja igram dobro, ceo tim igra dobro. Moram bolje – rekao je Jokić.

Zvezda Denvera smatra da njegov lični učinak nije uvijek najvažniji, ali da mnogo pomaže ekipi.

– Mislim da to nije baš tako, kada pogledate utakmicu dosta sam promašivao, imao mnogo loših minuta, raznih minuta, da tako kažem. Izgubili smo i sve vreme igramo tako, pobeda, pa poraz, pa opet pobeda… Imamo šansu da odemo kući sa pozitivnim skorom. Imali smo neku šansu, a onda su oni poveli 10 razlike i nikako nismo upseli da se vratimo. Prišli smo na pet, a oni opet otišli na 15. Imali smo dobru energiju, nije da smo izgledali umorno. Imamo u subotu priliku da se popravimo u igri – objasnio je Jokić.

Denver sada ima skor 12-13, dok su Sparsi prekinuli niz od dva poraza i sada su na 9-15.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button