OSTALI SPORTOVI

NOVA POSLOVNICA “MAX BET” OTVORILA VRATA Tamo gdje je život stvarno igra VIDEO

Najmodernija poslovnica “Max Bet” lanca kladionica otvorena je u banjalučkom naselju Lazarevo u ulici Knjaza Miloša, a igrači i svi posjetioci u njoj mogu da pronađu bukvalno sve što im je potrebno.

Blještav i ukusan eksterijer privukao bi pažnju među stotinama objekata za klađenje, a ukusan i udoban enterijer daju igračima idealno okruženje za užitak i igru.

– Slogan naše kompanije “Život je igra” ne daje nam za pravo da se uljuljkamo. Konstantno težimo višim standardima, koje na najbolji mogući način prilagođavamo našim igračima. Oni su u centru našeg poslovanja, a naše jedinstvene ponude sigurno su nešto što iz dana u dan bilježimo rast poslovanja, a samim tim imamo i potrebu da otvaramo nove poslovnice – rekla je marketing menadžer kompanije “Max Bet”Gordana Ilić.

I zaista kada zavitite u novootvorenu poslovnicu možete da pronađete za svakog po nešto. Bilo da preferirate klasično i “live” klađenje, popularni “bingo”, elektronske aparate ili jednostavno želite da uz piće pogledate utakmicu omiljenog tima u prijatnom ambijentu, nećete pogriješiti ukoliko svratite u ovaj objekat.

Kompanija Maks bet nastala je 1997. godine u Zrenjaninu, ali je predanim radom zaposlenih postala lider u industriji igara na sreću u regionu.

– Poslujemo u Republici Srpskoj, Srniji, Crmoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, a od skora smo prisutni i na afričkom kontinentu. Dinamična smo i društveno odgovorna kompanija koja se odavno pozicionirala kao lider u ovoj oblasti, a mi obećavamo da ćemo se truditi da sutra budemo bolji nego što je to bilo juče – poručila je Ilićeva i najavila otvaranje još poslovnica, ne samo u Banjaluci, nego u cijeloj Republici Srpskoj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button