BIHRUKOMET

MEČ EKIPA U NAJBOLJOJ FORMI Mikić: Uz dobru igru da ostanemo neporaženi u Tuzli

Trener rukometaša Borca Mirko Mikić vjeruje da njegova ekipa može ostati neporažena na zatvaranju jesenjeg dijela sezone i tako kompletirati polusezonu u kojoj gotovo da nije napravila grešku.

Banjalučani u dosadašnjih 13 utakmica imaju 12 pobjeda i remi, te velikih osam bodova prednosti u odnosu na konkurente. Sa druge strane, Sloboda je od dolaska Siniše Markote nanizala remi i pet pobjeda i sigurno je ovo utakmica ekipa koje su u najboljoj formi.

– Očekujem isti pristup kao i do sada na svakoj utakmici. Uz pravi pristup i ambicije koje imamo, naravno da ćemo pokušati da napravimo što bolji rezultat i da ostanemo neporaženi. Međutim, prioritet će opet biti na našoj igri odnosno na načinu na koji odigramo utakmicu. Dogovorili smo se da će to biti sa maksimalnim zalaganjem i borbenošću, da pokušamo biti agresivniji i pametniji od njih i u tom slučaju, ako takvi budemo u “Mejdanu”, bićemo zadovoljni – rekao je Mikić za “Mondo”.

Borac m:tel će protiv Tuzlaka biti oslabljen neigranjem Amara Gračića, Ognjena Kalamande i Nemanje Milovca, a pod znakom pitanja je nastup Luke Kneževića. Meč između Slobode i Borca m:tel na programu je u subotu sa početkom u 20.00 časova uz direktan prenos na BHT 1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button