EVROPAKOŠARKA

Radonjić: Na krilima publike do trijumfa

Zavjesa na 2021. godinu za Crvenu zvezdu spustiće se u četvrtak uveče, kada crveno-bijeli i ruski Zenit odmjere snage u Evroligi. Mjesto odigravanja duela je dvorana Aleksandar Nikolić.

Ruski klub je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela takmičenja jer poslije 17 kola zauzima četvrto mjesto na tabeli. Ali, Zvezda je tukla Zenit u Sankt Peterburgu.

– Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako mnogo, imaju samo šest poraza, veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju dosta razloga da se nadaju dobrom plasmanu, rekao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić i dodao:

– Očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osjete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini, jasan je Radonjić

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: over at this website
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button