REGIONRUKOMET

Ni u 11. sezoni SEHA lige nema klubova iz BiH

Ni u 11. sezoni SEHA lige neće učestvovati klubovi iz BiH.

Izvršni komitet ovog takmičenja odlučio je da ligu čini deset timova iz sedam zemalja, a to su: Eurofarm Pelister, Meškov Brest, Motor Zaporožje, Nekse, Vojvodina, PPD Zagreb, Tatran Prešov, Vesprem, Vardar 1961 i Partizan, koji je novi član u odnosu na minulu sezonu.

Sistem igre će biti isti kao i prethodne sezone, što znači da će deset ekipa biti podijeljeno u dvije grupe, A i B, kao i u sezoni 2020/21, igraće grupnu fazu, plej-of i četvrtfinale. Takođe, Izvršni komitet SEHA je odlučio da Vesprem i Meškov Brest budu direktno uključen u četvrtfinale i neće igrati u grupnoj fazi.

Poslije grupne faze, prvoplasirani i drugoplasirani će obezbijediti plasman u četvrtfinale zajedno sa Vespremom i Meškov Brestom koji su se direktno plasirali u četvrtfinale. Datum početka i kompletan kalendar takmičenja biće dostupni u narednih dana.

Direktor Borca Vladimir Branković prije otprilike mjesec dana najavio je da postoje nagovještaji da će se Banjalučani vratiti u Regionalno takmičenje u sezoni 2022/23. što bi ila sjajna vijest za sve ljubitelje rukometa u gradu na Vrbasu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button