KOŠARKAREGION

Obradović: Nedopustivo! Jovanović: Nisam ovo očekivao!

Mega pobjeda Mege večeras u Pioniru protiv Partizana. Svi su jedva čekali da čuju reakcije, prije svega Željka Obradovića, ali i Vlade Jovanovića.

– Prvo želim da čestitam Megi na odlično odigranoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobijedili, odigrali su cijelu utakmicu, mi smo imali šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam utakmicu na način da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom, da će probati da dođu da se nadigravaju i tako je i bilo. Mi nismo imali energiju kao prije dva dana. Za neke igrače je možda i logično, s obzirom na to koliko su dali na prošloj utakmici, ali za neke bogami nije. Kad već poredimo mladost, koja je prisutna i u ekipi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u ekipi. To je ono gdje ja vidim problem, da oni ne mogu sebe da motivišu da igraju utakmicu na najbolji mogući način. Sigurno nismo tako igrali. To je ono jedno čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumijem. Ali, da protivnički tim ima veću želju od pojedinih igrača iz moje ekipe – to je nedopustivo. I na tome ćemo da radimo, poručio je Obradović.

Vlade Jovanović bio je iznenađen.

– Moram da kažem da smo stvarno imali mnogo problema, ali zadnja dva treninga smo odradili ‘pet na pet’ sa tri juniora i dva igrača iz našeg sistema koji su u našem sistemu, ali ne igraju za našu ekipu. Nisam mnogo očekivao od ove utakmice, znajući kako Partizan igra – jako agresivno na oba dijela terena, a mi smo praktično bili bez ikakvog takmičarskog ritma. Došli smo bez pritiska i tako su neke lopte ušle, našli smo ritam i odlično šutirali, trojkom i pobijedili utakmicu. Partizan je prije dva dana igrao Evrokup protiv Hamburga, sigurno nije 100 odsto svjež i ovo nije Partizan od prije dva dana i pretpostavljam da ne mogu da izdrže, imali su jako važnu utakmicu. Čestitam svojim igračima izvanrednu utakmicu i zalaganju. Tu sigurno više od petorice igrača nisu sastavili dva treninga. Jović i Vujić su juče prvi put igrali ‘pet na pet’ u Pioniru, na treningu pred utakmicu. Čestitam im na zalaganju, čestitam i Partizanu na fer i korektnoj utakmici, zahvaljujem na pažnji klubu i navijačima, rekao je Jovanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Dnabet
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button