EVROPAKOŠARKAREGION

Obradović prvi put o odlasku iz Zvezde: Ne želim rijaliti!

Meč 25. kola Evolige između Crvene zvezde i Monaka biće posebno zanimljiv zbog povratka Saše Obradovića u dvoranu “Aleksandar Nikolić”. Sada trener Monaka, prvi put od neslavnog odlaska sa Malog Kalemegdana vodiće meč protiv crveno-bijelih, a prvi put je i progovorio o odlasku sa Malog Kalemegdana. 

– Generalno, nisam se oglašavao. Nemam namjeru ni sada previše da komentarišem. Niko nije iznad Crvene zvezde, a ja nikada nisam krio da sam zvezdaš, tako će uvijek biti. Neka razlozi odlaska ostanu između mene i Zvezde. Ne želim da to postane rijaliti šou, zato sam odlučio da ne želim da pričam o tome. Znam da sam dao sve od sebe kada sam došao u Zvezdu. Bilo je pritisak, ali svuda ima pritisaka. Samo jednu stvar želim da kažem, mene niko nije čuo. Oni koji znaju, poznato im je šta se sve desilo. Imao sam i sastanke sa Dejanom Radonjićem u cilju da mu pomognem”, rekao je Obradović, koji se potom osvrnuo na večerašnji duel:

– To je ekipa koja uvijek ostavi srce na parketu. Igraju sa dosta ponosa i čvrsto svih 40 minuta. Igraju jako na svakom posjedu i to je glavna karakteristika. Sada svi ulazimo u zamor zbog rasporeda, čak i utakmice neke budu zamorne za gledanje. Što se nas tiče, ako želimo da pobijedimo, prva stvar koju moramo da uradimo je da igramo svoju igru, a ne da upadnemo u Zvezdinu kao što su to neki drugi uradili tokom ove sezone, jasan je Obradović.

Utakmica Crvena zvezda – Monako igra se večeras u dvorani Aleksandar Nikolić. Početak je u 19.00 časova.  

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 3 mushroom recipe
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button