KOŠARKANBA

Filadelfija sprema tim za titulu: “Operacija Džejms Harden”

Filadelfija Seventisiksersi će pokušati da dovedu Džejmsa Hardena u svoj tim.

Kako smo bliži 10. februaru, dana kada se završava mogućnost timova da trejduju, tako se sve više priča o Džejmsu Hardenu i njegovom statusu u Bruklin Netsima.

Kako prenosi Athletic, Filadelfija ima plan da napravi tim za osvajanje šampionske titule i Deril Mori već zna koju zvezdu “napada” za potpis.

U pitanju je košarkaš Bruklin Netsa Džejms Harden koji je očigledno nezadovoljan u ekipi i po isteku ugovora napustiće Bruklin, gdje Filadelfija vidi svoju šansu.

Deril Mori je isplanirao da sačeka ljeto i da tada pokuša da “ugrabi” Džejmsa Hardena, koji će postati slobodan agent po prvi put u svojoj karijeri… Ili možda neće?

Šems Čaranija piše da postoji šansa da Siksersi “ugrabe” Hardena u narednih nekoliko dana, tačnije do 10. februara kada ističe rok za trejdovanje u NBA ligi.

Spominje se paket koji bi Netsima odgovarao, a uključio bi Seta Karija, Matisa Tajbula i Tajrisa Meksija, pominje se da bi i Ben Simons mogao da bude dio trejda, ali to će se sve znati u narednim danima.

Ono što je interesantno jeste to da su pregovori počeli i da već uveliko traju, tako da, možda Harden već ove sezone ode u Filadelfiju kako bi sa Siksersima napao šampionski prsten.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button