BIHRUKOMET

Festival rukometa u Dubici za svaku pohvalu

Rukometni klub Kozara danas je organizovao mini turnir za mlađe kategorije u kojima su pored domaćina učestvovali rukometaši PPD Zagreba i ORK BL u kategorijama 2005/06. i 2009/10.

Iako je rezultat bio u drugom planu ostaće zabilježeno da su u starijoj konkurenciji slavili domaći rukometaši koji su savladali zagrepčane sa 21:20, a potom i Banjalučane 20:14, dok je PPD Zagreb bio bolji od vršnjaka iz banjaluke sa 19:14.

Među dječacima koji su rođeni 2009. i 2010. godine najbolji su bili oni u dresovima PPD Zagreb, jer su dobili Kozaru sa 20:19 i ORK BL sa 16:14, dok je domaćin savladao banjalučane sa 18:11.

– Zahvaljujemo se gostima što su se odazvali našem pozivu, te što su uveličali ovaj događaj. Već smo ranije rekli o kakvim klubovima se radi. Čestitamo im na ostvarenim rezultatima, na fer i korektnoj igri. Želimo im puno sreće u daljem radu. Hvala im što su tu, što su nam zdrava konkurencija (posebno ORK BL) te što zajedno iz dana u dan rastemo i napredujemo. Nadamo se da smo bili dobri domaćini, da ćemo se uskoro ponovo sresti i takmičiti,  bila to Dubica, Banjaluka, Zagreb ili neko drugo mjesto – naveli su iz RK Kozara.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button