EVROPAKOŠARKA

Radonjić: Lazićeva tehnička i način na koji je počeo igrati promenio tok meča

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je pobjedom protiv Baskonije (86:83) koja je prema njegovom mišljenju plod timske igre.

– Ne bih igrom reči pokušavao da objasnim. Pričao sam prošli put. Igramo protiv najboljih ekipa. Naravno da i oni rade nešto na terenu. Bila je teška utakmica. Posle lošeg starta, pokušavali smo da držimo visok ritam. Jako je bitno bilo da se razmišlja i o minutaži igrača. Timski je bio dobar meč. Odregovali smo posle lošeg početka. Utakmicu smo odigrali sa igračima sa kojima smo igrali. Sprovodili smo ideje – kaže Radonjić.

Jedan od ključnih trenutaka meča jeste tehnička greška koja je dosuđena Branku Laziću na -13.

– Lazić je doneo nešto što nam je bilo potrebno da bi se ekipa energetski promenila. Imali smo dobar efekat posle toga, podigli smo agresiju, intenzitet – objašnjava trener Zvezde.

Vremena  za odmor nema, jer je već za nedjelju zakazan derbi sa Partizanom, a veliko je pitanje da li će Radonjić imati na raspolaganju Stefana Markovića.

– Nisu neke prevelike šanse, ali ne bih žurio sa ocenom. Ne radi se o težoj povredi, što je bitno. Večeras je očiglednije na početku da će se takve stvari dešavati sve češće, bilo bi dobro da se ne dešavaju – rekao je Radonjić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button