BIHRUKOMET

Đurđević odnio bod iz Borika

Nova drama u Boriku. Rukometaši Borca dobojske Sloge u meču 17. kola Premijer lige BiH odigrali su bez pobjednika 25:25. Gol za veliki bod gostiju postigao je nekadašnji rukometaš crveno-plavih Vladan Đurđević pet sekundi prije kraja meča.

Prvo poluvrijeme većim dijelom igralo se gol za gol za gol, tako da je i rezultat nakon prvih 30 minuta susreta bio neriješen 11:11. Odličnih prvih 30 minuta odigrali su gosti, ako se uzme u obzir da su bili lišeni usluga dva jako bitna igrača, Vladimira Stankovića i Nikole Kneževića, koji su povrijeđeni. Treba reći i to da su oba golmana bili na visini zadatka, Slađan Subotić na jednoj i Milutin Bogdanović na drugoj strani.

Drugo poluvrijeme Sloga je sjajno otvorila. Milutin Bogdanović i Vladan Đurđević vodili su goste do prvog vođstva od dva razlike 16:18 u 42. minutu. Ipak Mikićevi izabranici uspjeli su da se vrate. U dramatičnoj završnici Borac je bio bliži trijumfu, ali je Sloga osvojila slađi bod.

Najefikasniji na utakmici bio je Slogin tandem Đurđević – Trifunović, strelci po sedam golova. Na drugoj strani Perić, Lukić i Milićević postigli su po šest pogodaka.

U narednom kolu Borac je slobodan, a Sloga u Doboju dočekuje imenjaka iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: superkaya88
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button