BIHRUKOMET

Mikić poslije remija sa Slogom: Očekivao sam pad, nije sve bajno, ali znamo svoj put

Rukometaši Borca više nemaju stopostotan učinak kod kuće ove sezone, jer je Sloga u fantastičnom meču stigla do boda (25:25) golom nekadašnjeg igrača Banjalučana Vladana Đurđevića na desetak sekundi do kraja.

Drugi meč u dva dana istih rivala ponudio je sjajan rukomet, rezultatsku klackalicu od početka do kraja, pa je bod i najrealniji ishod. Trener Borca Mirko Mikić ne očajava podvlačeći da je znao da će baš kao i prije dva dana u Kupu biti teško i neizvjesno.  

– Ne može drugačije protiv Sloge, znamo mi to. Imali su vrlo raspoloženog Milutina Bogdanovića, a u napadu nam je pivot Radomir Stojanović zadavao najviše problema. Pokušali smo sa 5-1, nije išlo, pa smo prešli na 6-0 koja mi se činila sigurnija, ali nismo mogli u potpunosti da ga neutrališemo. Ovo je bilo naše vrlo loše šutersko izdanje i njihova pametna igra. Čestitam im na tome – rekao je Mikić.

On nije zabrinut nešto lošijim izdanjem njegovih momaka drugu utakmicu u nizu.

– Očekivali smo da će doći do pada, nije baš sve tako bajno kao se prikazuje, ali mi se ponašamo isto. To sam rekao i momcima sada, imamo svoj smjer i njime idemo. Isto ćemo se pripremati za svaku utakmicu, razmišljati o sebi i pokušati da popravimo greške – naglasio je Mikić.

Činilo se da će gol Luke Kneževića biti dovoljan za pobjedu, ali je Đurđević izjednačio.

– Krenuli smo jako, ali su oni isto tako odgovorili i možda je remi najrealniji rezultat. Za črtiri dana očekuje nas treći meč protiv Sloge, biće težak kao i dva prethodna. Moramo da se odmorimo, analiziramo greške i da vidimo šta moramo da promijenimo – rekao je Knežević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button