KOŠARKAREGION

TRKA ZA PLEJ OF Igokea u nedjeljnom matineu juri trijumf nad Megom

Poslije dvadesetak dana pauze i u međuvremenu osvojenog Kupa BiH košarkaši Igokee m:tel vraćaju se u trku za plej of ABA lige, a ukoliko bi u nedjeljnom matineu (12 časova) savladali Megu bili bi na sjajnom putu da osiguraju mjesto među šest najboljih.

Aleksandrovčani do kraja ligaškog dijela imaju još šest utakmica i prilično povoljan raspored, pa bi brejkom u Beogradu definitivno iz trke isključili rivala i napravili veliki korak ka osvajanju petog ili šestog mjesta. Utakmice sa timom koji godinama ima istu filozofiju nisu baš najomiljenije Igokei, koja je ne računajući posljednja dva trijumfa nanizala čak deset poraza porovi ovog rivala.

– Moram da naglasim da smo u finom raspoloženju jer smo prije pauze pobjedili Mornar, a zatim osvojili i Kup. Imali smo vremena i za odmor,  i da se što bolje spremimo za utakmicu. Mega je ekipa dobro poznata po  svojim projektima i sigurno je da su veoma neugodni kada su na domaćem terenu. Nije tako davno bila ni ta prva utakmica koja je igrana u Laktašima i dobro znam na kojim sam stvarima sugerisao igračima kada je njihova igra u pitanju, što smo dobro odradili u prvom meču.  Nastojaćemo i sada da neutrališemo njihovu tranziciju i ofanzivni skok – naglasio je trener Igokee Dragan Bajić.

On je dodao da ima sitnih kadrovskih problema, te da ekipa neće biti kompletna, a centar Dešon Stivens očekuje tešku utakmicu.

– Igraju  ekstremno snažno, pa moramo biti jaki fizički i mentalno. Imali smo pauzu ligi, iskoristili smo je da se malo osvježimo i da dobro treniramo, sad smo spremni za nastavak – rekao je Stivens.

ABA liga, 21. kolo, subota: Mornar – Cedevita Olimpija (16), Zadar – Budućnost (19). Nedjelja: Mega – Igokea (12), Cibona – Borac (16.30), Partizan – Crvena zvezda (18.30), Krika – Split (20.30). Ponedjeljak: Studentski  centar – FMP (17).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fryd vape
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button