EVROPAKOŠARKA

Partizan u Evrokupu protiv starog poznanika

Košarkaši Partizana od 20:30 sati dočekuju u hali “Aleksandar Nikolić” francuski Metropolitans u 15. kolu grupe A Evrokupa.

Trener ekipe Željko Obradović se nada nastavku dobre igre viđene u Podgorici.

– Posle dobre igre i pobede protiv Budućnosti u Podgorici nadamo se da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dodju i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu – rekao je Obradović.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac istakao je da su utakmice protiv Budućnosti i Metropolitansa veoma važne po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje.

– Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenadjenja u mečevima gde smo favoriti, obezbedili bismo drugo mesto i prednost domaćeg trena na startu plej-ofa. Podjednako je i odgovornost na navijačima da dodju i napune halu i da zajedničkim snagama dodjemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno, može da bude utakmica sezone – istakao je Zagorac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button