BIHRUKOMET

Mladi rukometaši Sloge iz Prnjavora drugi u Maglaju

Omladinske selekcije RK Sloga Prnjavor nastavljaju da nižu dobre rezultate. Nakon osvojenog 3. mjesta na Međunarodnom rukometnom turniru “Zenica kup 2022”, 2. mjesta na Međunarodnom turniru mini rukometa u Bijeljini, prošli vikend su osvojili srebrnu medalju na Međunarodnom turniru mini rukometa u Ljubuškom, a juče su isti rezultat ponovili u Maglaju.

Na turniru mini rukometa “Maglaj 2022” učestvovalo je 16 ekipa iz BiH. Prnjavorski rukometaši bili su smješteni u grupu A zajedno sa ekipama Maglaja, Bijeljine, Gradačca, Perihela iz Brčkog, Krivaje, Lukava i Slobode. U sedam utakmica u grupi mladi rukometaši Sloge zabiljeližili su šest pobjeda i minimalan poraz od domaćeg Maglaja. Sa druge pozicije iz grupe ušli su u polufinale protiv ekipe Kozare iz Kozarske Dubice.

Odlična polufinalna utakmica izabranika trenera Mile Šljivića i sigurna pobjeda 15:7 za ulazak u finale sa domaćinom Maglajom. Najbolja i najneizvjesnija utakmica bilo je finale. Rukometaši Sloge bili su nadomak pobjede, ali odlični domaćini su uspjeli u poslednjoj minuti postići tri gola za preokret i pobjedu 13:12.

Na kraju, Malgaj je zauzeo prvo mjesto, RK Sloga Prnjavor drugo, Kozara iz Kozarske Dubice treće, dok je banjalučki Borac m:tel bio četvrti.

Iz Rukometnog kluba Sloga pozivaju sve dječake od 7 do 14 godina da počnu trenirati rukomet. Treninzi se održavaju utorkom i petkom od 19 do 20 časova u dvorani Sloga i subotom od 9.00 do 10.30 časova u sali OŠ Nikola Tesla.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button