BIHRUKOMET

Vuletić: Odbranom srušiti Višegrad

Rukometaši Slavije u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske čekaju Višegrad (subota, 19), a najbolji strijelac Boris Vuletić u dosadašnjem dijelu polusezone smatra da je došlo vrijeme za pobjedu.

“Sokolovi” su ovog proljeća upisali gostujući poraz od Dervente, domaći remi sa ORK Borac, a nakon toga uslijedio je trijumf u Kupu RS nas Bijeljinom, što je unijelo dozu optimizma pred nastavak sezone.

– Ekipa Višegrada je sigurno jedna od najperspektivnijih ekipa Prve lige. Posjeduju jako kvalitetan igrački kadar i pretendenti su za ulazak u Premijer ligu. Djeluju jako organizovano i kompaktno, mada smo ih u prvoj polusezoni savladali na njihovom parketu. Idemo na pobjedu kao i svaku utakmicu. Sigurni smo da neće biti lako zbog kvaliteta koji posjeduje rival što pokazuje i njihovo mjesto na vrhu tabele tokom dosadašnje sezone – istakao je Vuletić.

Dodao je da je njegova ekipa spremna dočekujem ovaj duel.

– Neki od igrača izlaze iz povreda, i nadam se da će biti na raspolaganju treneru Tešanoviću. Ukoliko želimo doći do pobjede, moramo pojačati odbranu i ne dozvoljavati lake golove. Takođe, nadam se da će i naši golmani popraviti učinak i to će nam mnogo značiti. U ovakvim utakmicama jako je bitna dužina klupe, tako da očekujem da svi koji dobiju šansu i minute na terenu izgaraju i daju maksimum za pobjedu. To nam je jako potrebno – rekao je Vuletić za službenu stranicu kluba i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Web Hosting
Back to top button