KOŠARKANBA

Meloun se nervirao i zamjerio igračima Denvera

Majkl Meloun je ponovo morao da se nervira na klupi Nagetsa, ali je njegov tim pobijedio.

MVP partija i 37 poena Nikole Jokića uz odličnog Hajlenda Bounsa, doprinijeli su da Nagetsi slave na gostovanju Indijani sa 125:118.

Meloun se najviše nervirao zbog stare navike, da se olako gube lopte, cijeli tim ih je akumulirao čak 19, naspram 11 od strane Pejsersa.

– Jedino je važno da smo našli način da se vratimo u igru. Pobjeda je pobjeda – kaže Meloun.

Ono što je zamjerio svojim izabranicima jeste da tokom meča dođe do neshvatljivog opuštanja.

– Frustriran sam jer mislim da je nama dosadno da budemo uspješni – dodao je Meloun.

Ipak je pohvalio i ekipu Pejsersa.

– Treba čestitati Indijani, vratili su se u meč. Pojačali su intenzitet, pritisak. Pojačali su napad sve do šest ili sedam minuta prije kraja. Želite da imate u timu momke koji će se boriti i neće samo sve posmatrati. Želite one koji će se boriti za svaki dio terena i mislim da smo na kraju imali dosta momaka koji su u tome uspjeli – dodao je trener Nagetsa.

Bouns Hajland je otkrio detalj sa utakmice.

– Džef Grin nam je stalno govorio, kada smo imali 31 poen prednosti, ‘nemojte da se opuštamo’. Mislim da je to doprlo do malog broja igrača – kaže Hajlend.

Denveru je ovo bila četvrta pobjeda u posljednjih pet mečeva, to je donijelo skok na tabeli Zapada i petu poziciju.

– Pričao sam sa momcima, kada pobijedimo, bićemo peti. Nisam zabrinut što Juta ima pet poraza u nizu, ili Golden Stejt. Radi se o nama. Kotrolisanju sopstvene sudbine. I stalno govorim, ne želite da odete u posljednjih par utakmica sezone, a nadate se i molite da neko drugi uradi nešto u vašu korist. Najbolja stvar u životu je da to uradite sami. Da vodite računa o sopstvenom poslu. Ako to uradite, nećete se preznojavati zbog utakmica drugih timova u NBA – zaključio je Meloun.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button