ODBOJKA

Borac želi reprizu raspleta četvrtfinala i u polufinalu!

Odbojkaši Borca i u polufinalu kreću iz minusa, identično kao i u četvrtfinalnoj seriji protiv Ljubinja. Izabranici Miše Marjanovića poraženi su u prvoj utakmici polufinalne serije u Kaknju od istoimene ekipe 3:2 i gube 1-0 u seriji. Isto tako su i nakon prvog meča četvrtfinala protiv Ljubinja imali 0-1, samo što sada Kakanj ima prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici.

Svi u taboru crveno-plavih vjeruju da mogu do izjednačenja u seriji iako je Kakanj i posljednji duel ovih timova u Banjaluci dobio rezultatom 3:2.

– Meč u Kaknju je stvarno bio težak emotivno, a i fizički za nas. Imali smo šansu da povedemo i napravimo brejk, ali Kakanj je imao više sportske sreće i pobijedili su, na čemu im i čestitam. I ta utakmica je pokazala da su ove dvije ekipe toliko izjednačene, jer su u svakom meču ove sezone nijanse odlučivale. Pred nama je nova utakmica i vjerovatno jos jedan odličan duel. Nismo imali puno vremena za neko dodatno uigravanje i taktičke varijante. Ovih par dana smo iskoristili da se dobro psihicki i fizicki odmorimo i pripremmimo da damo maksimum i pokušamo da dođemo do pobjede. Pozivam publiku da nas podrži i da zajedno izborimo majstoricu. Igramo najbolju sezonu u istoriji kluba i nećemo se lako predati, poručio je korektor crveno-plavih Marko Kljajić.

Druga utakmica polufinalne serije između Borca i Kaknja 78 igra se večeras u banjalučkoj dvorani Centar. Početak je u 19.00 časova. Plasman u polufinale izboriće ekipa koja prva dođe do dvije pobjede.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button