BIHRUKOMET

Mišanović: Idemo ka cilju, na pobjedu i protiv Kozare!

Iskusni pivot Branko Mišanović prethodne zime po treći put je obukao dres RK Derventa i već u nekoliko uvodnih utakmica pokazao kvalitet.
Dervenćani su u seriji dobrih rezultata, a posebno se izdvaja minuli trijumf u Višegradu.

– Odlična utakmica je iza nas, uprkos putu koji je trajao oko šest sati. Nismo išli u Višegrad sa bijelom zastavom, imali smo respekt ka protivniku koji ima vioske ambicije, ali smo igrali svoju igru koja nas je dovela do pobjede. Nije bilo lako, ali velika pobjeda za nas – rekao je Mišanović.
Ovo mu je sedma sezona u dresu Dervente, a osim njega zimus su ekipu pojačali takođe bivši igrači Danijel Božić, Stanko Stanković, Beni Škrga, što je donijeli rezultate.

– Odlično smo se uklopili sa momcima koje takođe dobro znamo Goranom Zemunovićem i Zvjezdanom Sibinčićem, a tu su i mladi igrači koji su nas odlično prihvatili. Sve je super, atmosfera sjajna, pa lagano idemo ka cilju da sezonu zavšimo u sredini tabele – rekao je Mišanović.
Naredni rival Dervenćana je Kozara iz Kozarske Dubice, još jedan pretendent na sam vrh tabele.

– Imaju dva boda manje od lidera na tabeli i sigurno su vrlo kvalitetan protivnik. Ipak, baš cilj je jasan, da upišemo pobjedu i nova dva boda pred našom publikom – zaključio je Mišanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button