KOŠARKAREGION

Ostin Holins pred povratkom na parket

Došlo je vrijeme da se spusti zavjesa na ligaški deo Evrolige. Za Crvenu zvezdu to znači oproštaj na domaćem parketu protiv aktuelnog šampiona Evrope – Anadolu Efesa.

Stručni štab bi za ovu utakmicu mogao da računa na Ostina Holinsa koga nije bilo još od pobjede nad Makabijem iz Tel Aviva prije bezmalo mjesec dana. To je u najavi utakmice poručio trener Dejan Radonjić.

– Holins je u određenom trenažnom procesu, na dan utakmice vidjećemo da li ćemo i koliko moći da računamo na njega. Majk Cirbes i Branko Lazić i dalje su u procesu oporavka, poručio je Radonjić.

Za beogradski sastav ova utakmica nema rezultatski značaj u smislu daljeg prolaza u Evroligi, ali to ne znači da motivacije nema da se naplate računi iz Istanbula i pokuša da se nadigra evropski šampion.

– Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope, koji u nastavku evroligaškog takmičenja ima mogućnost da odbrani titulu. Potpuno je jasno o kom se kvalitetu tu radi. Daćemo sve od sebe kako bismo parirali ekipi Efesa, mada to nije nimalo lako i svjesni smo toga. Trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnje izdanje Evrolige, rekao je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda – Anadolu Efes igra se sutra u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu. Početak je u 21.00 čas.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button