KOŠARKA

Bjelica: Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv Ker

U intervjuu nakon utakmice, Nemanja Bjelica je imao samo riječi hvale za svog trenera i saigrače.

U utakmici koju su Voriorsi dobili Bjelica je zabilježio 8 poena, 3 skoka i po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu.

Nakon utakmice imao je intervju u kome je pričao o samoj utakmici, ali i o atmosferi u ekipi i oko nje

– Mi smo prije svega jedan nesebičan tim. Momci su odlični. Mnogo znači kada igrate sa Stefom, samo njegovo prisustvo vam daje veliko samopouzdanje – rekao je Bjelica.

Nakon toga osvrnuo se na utakmicu sa Nagetsima: “Ova utakmica nije bila tako laka kao što rezultat to pokazuje. Pred nama je druga utakmica u ovoj seriji koja je možda najvažnija i mi moramo da se pripremimo za to.”

Bjelica je pričao i o treneru Golden Stejta Stivu Keru o kome je imao samo riječi hvale:

– Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv. On je prije svega jedna odlična osoba, jedan odličan trener. Daje vam veliko samopouzdanje. Ako vas trener tretira kao ljudsko biće i veruje u vas onda je to ogromna stvar i ja imam veliko poštovanje za njega – rekao je.

Zatim su ga domaćini intervjua upitali i o Nikoli Jokiću.

– Pokušavaću i dalje da mu otežam da poentira što je više moguće, kao što sam i do sada radio ali on je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega – odgovorio je Nemanja Bjelica.

Bjelica je ove sezone u Voriorsima imao dosta zapaženiju ulogu nego što je to do skoro bio slučaj kda je njegova NBA karijera u pitanju.

Iako se veliki dio njegovog doprinosa ne vidi kroz statistiku, bio je važan šraf ekipe iz San Franciska.

U regularnom delu sezone je osigrao 71 utakmicu i prosječno bilježio nešto preko 6 poena, 4 skoka i 2 asistencije uz solidne procente šuta.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button