EVROPAKOŠARKA

KRALJ U BEOGRADU Real „ometlao“ Makabi, Micić vodi Efes ka Fajnal foru

Košarkaši Reala i treći put su savladali Makabi (87:76), te postali orvi tim koji se plasirao na Fajnal for Evrolige u Beogradu.

„Kraljevi“ su podigli nivo forme u najboljem mogućem trenutku i od tima koje su se novinari podsmijavali postali strah i trepet za rivale. Iskusni Pablo Laso i njegovi momci održali su lekciju „Ponosu Izraela2, te pokazali da još imaju šta da kažu.

Najefikasniji kod domaćih je bio Skoti Vilbekin sa 22 poena, dok je Džejms Naneli ubacio 17, a Ante Žižić 10. U redovima Reala, 18 poena je imao Serhio Ljulj, 16 Geršon Jabusele, a Vensan Poirije 14.

Košarkaši Anadolu Efesa pobijedili su Olimpiju Milano rezultatom 77:65 u trećem meču četvrtine finala Evrolige i poveli sa 2:1 u seriji

Imali su košarkaški turskog tima i 14 poena prednosti, ali se ponovo prednost istopila zahvaljujući brzim preuzimanjima, visokom presingu i preciznom šutu gostiju. Armani je čak poveo sa 60:59 nakon poena Kajla Hajnsa, ali je uslijedila trojka Vasilija Micića pa serija Efesa 11:0, što je manje-više značilo da je sve na ovom meču gotovo.

Upravo je srpski reprezentativac bio najefikasniji sa 20 poena, Tibor Plajs je ubacio 17, a Šejn Larkin 16. U redovima Milana 16 poena je upisao Devon Hol, a 11 Džerijan Grent.

Armani je igrao bez Nikola Melija i Malkolma Dilejnija, a u narednom meču u Milanu branilac titule može da ovjeri kartu za Fajnal for.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy Viagra for hot sex
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button