BIHRUKOMET

Škrga uputio lijepe riječi na račun Hercegovaca, ali to ne znači da će imati lak posao u Derventi

Rukometaši Dervente u derbiju 23. kola Prve lige Republike Srpske u nedjelju dočekuju Hercegovinu, a iako je ovaj meč mnogo važniji gostima kooji se bore za titulu, domaći poručuju da idu na pobjedu.

Jedan uod iskusnijih u timu Dervente Beni Škrga respektuje rivala i ima riječi hvale za ono što rade na terenu, ali i kako se ponašaju van njega.

– To su odlični momci, na sjajan način predstavljaju svoj klub i grad gdje god da dođu. Što se tiče terena, igraju vrlo disciplinovano, bez mnogo oscilacija. Ovo je svakako derbi kola i biće to tvrda, muška utakmica u kojoj apsolutno nema favorita – naglasio je Škrga.

Pozvao je sve sugrađane koji su u mogućnosti da dođu u dvoranu.

– Mnogo bi nam značila podrška kojom bismo sigurno bili bliže pobjedi.Siguran sam da ih nećemo razočarati našom igrom. U drugom dijelu igramo mnogo bolje, mislim da smo opravdali očekivanja i publike i Uprave kluba. Najbitnije je da se publika vratila na tribine i da naši mladi igrači po nešto nauče od nas starijih, kako bi u sezonama koje dolaze mogli da preuzmu štafetnu palicu od nas – zaključio je Škrga.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Payday Loans Slave Lake
  2. Povratni ping: cz guns
Back to top button