KOŠARKANBA

Voriorsi pojeli Grizlise, ali je Pul sve upropastio nesportskim potezom VIDEO

Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 2:1 u seriji protiv Memfisa zahvaljujući brutalno dobroj napadačkoj predstavi (142:112), a djeluje da bi u nastavku borbi sa Grizlisima mogli da imaju i veliki plus zbog jednog peha gostujuće ekipe.

Poslije ove utakmice, možda se i najviše priča o povredi koju je doživio Dža Morant u trećoj četvrtini meča kada je morao da ode na klupu. Odmah nakon toga se oglasio i na Tviteru videom sa situacijom u kojoj je dožive

Io prekršaj uz kratak komentar.

– Prekršio je kodeks – napisao je Morant, ali je ubrzo obrisao objavu, svjestan da bi možda mogao da bude zbog toga i kažnjen.
Inače, iste riječi upotrijebio je trener Voriorsa, Stiv Ker poslije druge utakmice u kojoj je Dilon Bruks prekršajem povredio Gerija Pejtona II, a Morant je na taj način pokušao da opiše trenutak u kojem Džordan Pul stavlja ruku na Džaovo koljeno i povlači ga.

Košarkaš Gočfen Stejta tvrdi da nije uradio ništa loše.

– Udvojili smo ga i išao sam prema lopti. Naravno da ne želim da se neko povrijedi, nisam takav igrač. Nadam se da će biti dobro i da će igrati u četvrtoj utakmici – rekao je Pul.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button