BIHRUKOMET

„Osice“ silne protiv Ilidže, Savić obradovao Trebinjke

Rukometašice Borca odigrale su sjajno protiv Ilidže i gošće kući ispratile sa 44 gola u mreži, dok su im dozvolile da postignu 27.

Banjalučanke su od prvog do posljednjeg minuta kontrolisale dešavanja na terenu i pokazale da se vraćaju u formu poslije male krize koja je očigledno iza njih. Danas su pokazale vrlo brzu, modernu igru, što govori i broj postignutig golova, te podatak da sui se u strijelce upisale sve igračice Nikoel Bijelića. Prednjačila je kapiten Jovana Novaković koja je postigla sedam, a po pet su dale Duška Tintor i Milana Railić, dok je odlična na golu bila Dragana Vukosavljević.

Kod gošći je najraspoloženija za igru bila Melisa Omerović sa 10 golova. Na poluvremenu utakmice prve rukometne finte publici su prikazale najmlađe polaznice škole „osica“.

Mlade rukoemtašice trebinjskog Leotara danas se rezultatski nisu lijepo provele u Kozarskoj Dubici gdje su izgubile od Knežopoljke sa 37:12, ali su se kući vratile sa deset novih lopti koje im je poklonio direktor ŽRK Borac Darko Savić.

Darko Savić i Zdravko Komnenović

One su bile gošće na utakmici Borca, a Savić je tom prilikom treneru Trebinjki Zdravku Komnenoviću poklonio trenersku tablu i 10 lopti koje će koristiti najmlađe rukometašice Leotara.

– Prijatno iznenađenje. Djevojke i ja smo zahvalni Darku – rekao je Komnenović, koji je rekao da su  dva kluba dogovorila i nastavak saradnje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: check this out
Back to top button