KOŠARKANBA

Jokić je božanstvo u Koloradu: Zbog njega u Sombor došli svi najvažniji ljudi Denvera!

Nikola Jokić je drugi put u nizu proglašen za MVP-ja NBA lige, a kakav status uživa u Denveru najbolje je pokazala upravo ova nagrada.

Naime, u jučerašnjem iznenađenju koje su mu pripremili najbliži u rodnom Somboru pored trenera Majka Melouna učestvovao je i ključne ljude Nagetsa da mu lično čestitaju na nevjerovatnom uspjehu.

A da Jokić ima status božanstva u Koloradu, pokazuje spisak imena koji je došao na sjever Srbije. Pored redovnog gosta Melouna, lično je došao i vlasnik kluba Džoš Krenke, koji se pojavio u majici sa Jokićevim likom. Osim njih, došli su i direktor košarkaških operacija Tim Koneli, potom kondicioni trener Felipe Ajhenberger, direktor razvoja igrača Ognjen Stojaković…

Oni su iznenadili Jokića u štali za konje gdje su mu i uručili kristalnu kuglu NBA u čast 75. godišnjice lige.

– Bio je veliko iznenađenje. Izašao je sa staze, nije očekivao ništa od ovoga i da vidi vlasnika Džoša Krenkea, Tima Konolija, trenere i porodicu, sve koji ga vole. Bio je to trenutak koji neću zaboraviti. Mislim ni Nikola. Kakav trenutak, druga MVP nagrada. Zaslužio je, a zato ga i volim jer je bio skroman zbog podrške koju je dobio – rekao Meloun.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: check over here
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button