BIHRUKOMET

Umičević blizu novog mandata

Izborna skupština Rukometnog saveza Republike Srpske biće održana 24. maja u Banjaluci, a ukoliko se ne desi dramatičan preokret novi mandat dobiče Marinko Umičević.

Naime, on je dobio podršku četiri od pet regionanih saveza za ponovnu kandidaturu, a jedino se još niko nije oglasio iz Regionalnog rukometnog saveza Doboj. Umičević je naglasio da je sve spremno za skupštinu na kojoj će između ostalog biti izabrano i 15 članova koji će predstavljati RS RS u RS BiH koja treba da bude održana 28. maja.

Prdstojeći utorak biće u znaku rukometa jer će tog dana biti održana i završnica Kupa RS za dame. Prvo polufinale igraju Borac i Leotar od 10 časova, a u podne se sastaju Mira i Knežopoljka, dok je veliko finale u 17 časova.

– Ovog puta pobjedniku će osim pehara i medalja pripasti nagrada od 3.000 maraka, dok će poraženi finalista zaraditi 2.000. Umičević i direktor ŽRK Borac Darko Savić koji je tehnički organizator završnice zahvalili su se predsjednici Republike Srpske Željka Cvijanović i institucijama Srpske koje su podržale ovaj turnir, kao i na činjenici da je RS RS dobio 200.000 KM od Vlade RS koje će itekako olakšatio funkcionisanje savza, a pomoć će dobiti i klubovi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vig rx
Back to top button