ODBOJKA

Odbojkašice Srbije spremne za Ligu nacija, Santareli odredio novog kapitena!

Selektor odbojkašica Srbije Danijele Santareli saopštio je konačan spisak od 14 igračica koje će igrati u Ankari u prvoj sedmici Lige nacija, te odradio da kapiten bude Ana Bjelica.

– Biću kapiten za ovo takmičenje u Ligi nacija. To nosi veliku odgovornost, ali je i velika čast i privilegija. Svaka odigrana utakmica za reprezentaciju je za mene bila velika čast. I ovog puta je, uspeću da povedem ove mlade devojke, ali tu je i jedna od starijih Bojana Drča, koja se vratila i koja će mi sigurno pomoći. Srećna sam što ćemo biti kompletniji u ovom prvom vikendu, što je Bojana tu, što ćemo opet biti svi zajedno. Vratila se i Jovana Stevanović, biće to jedno dobro i zanimljivo takmičenje. Daćemo sve od sebe da ostvarimo najviše ciljeve – rekla je Bjelica.

Na spisku su, tehničari: BOJANA DRČA (CRVENA ZVEZDA) I SLAĐANA MIRKOVIĆ (ALBA BLAŽ, RUMUNIJA). KOREKTORI: ANA BJELICA (VALEFOLJA, ITALIJA) I JOVANA ZELENOVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA). LIBERA: TEODORA PUŠIĆ (DREZDNER, NEMAČKA), SANJA ĐURĐEVIĆ (UB). BLOKERI: JOVANA STEVANOVIĆ (BUSTO ARSICIO, ITALIJA), MAJA ALEKSIĆ (VOLERO LE KANE, FRANCUSKA), JOVANA KOCIĆ (ALBA BLAŽ, RUMUNIJA) I JELENA DELIĆ (CRVENA ZVEZDA). PRIMAČI: BRANKICA MIHAJLOVIĆ (BEZ KLUBA), KATARINA LAZOVIĆ (MONCA, ITALIJA), SARA LOZO (PROTON SARATOV, RUSIJA) I JOVANA MIROSAVLJEVIĆ (ŽELEZNIČAR, LAJKOVAC).

Odbojkašice Srbije kreću putuju put Ankare, a tokom prve sedmice igraće protiv Belgije (1. jun – 14.30 časova po našem vremenu), Tajlanda (2. jun – 12.00), Bugarske (3. jun – 12.00), Holandije (5. jun – 15.00)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: quick stuffed mushrooms
  2. Povratni ping: สล็อตpg
  3. Povratni ping: 가상화폐거래소
Back to top button