KOŠARKAREGION

MIJAILOVIĆEVA PORUKA NAVIJAČIMA “Dešavanja sa prve dve utakmice ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana”

Poslije prvije dvije utakmice u finalu plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda vodio protiv Partizana 2:0 u seriji. Crno-beli će u srijedu biti domaćini na trećem meču, koji bi u slučaju Zvezdinog trijumfa bio i odlučujući.

Uoči sutrašnjeg duela, predsednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović ima poruku za sve navijače koji će se naći na tribinama hale „Aleksandar Nikolić“

– Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana – naglasio je Mijailović i dodao:

– Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju.

KK Partizan NIS apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne. Ulazi u halu „Aleksandar Nikolić“ biće otvoreni od 18:30, a meč počinje u 20.30 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
  2. Povratni ping: turners outdoorsman
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button