KOŠARKAREGION

Obradović: Zašto nisu ispraznili tribine u drugom meču? Radonjić: Nadam se normalnim uslovima u petak

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je njegov tim dao sve što može i da je zahvaljući želji dobio utakmicu.

Partizan je slavio u trećem meču finala ABA lige sa 70:67 i smanjio na 2:1 u seriji, a četvrti mel na programu je u petak od 18.30.

– Teško je bilo zbog klizavog aperketa i pravo j ečudo što se niko nije povredio, Rade Zagorac mi je rekao da se dobro oseća. Daćemo sve od sebe da dođemo do pete utakmice. Ovo traži mnogo energije, koncentracije, nije lako – rekao je Obradović.

Zatim je rekao da su sudije bile u pravu što su ispraznile dio tribina, ali…

– Zašto se to nije desilo na prethodnoj utakmici? Ja ću se uvek boriti za regularnost i da svi budu bezbedni učesnici igrača. I ovog puta apelujem na navijače Partizana i da ovo više nikada ne rade, niti u petak. Da dozvole igračima da igraju. Ovo je ozbiljna liga, ali mora da bude isti kriterijum. Trebalo je da urade isto i pre tri dana jer su padali predmeti na teren. Ovde se radi o sigurnosti, ružna slika je otišla u svet. Šta će ljudi da misle o nama? Molim vas novinare da pišete, da iskoristite svoju moć i pišete sve što vidite – rekao je Obradović.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da ovaj meč nije bio na željenom nivou.

– Nije bilo kvaliteta. To je donekle i očekivano jer su iza nas dva zahtevna meča. Uslovi za igru su bili specifični, zbog klizavog parketa. Imali smo priliku da dobijemo, nismo je iskoristili, okrećemo se narednom duelu – naglasio je Radonjić, pa nastavio:

– Nadam se da ćemo imati normalne uslove za igru u četvrtom meču. Pre svega mislim da će parket biti u normalnom stanju, ili da počnemo da treniramo na ledu. Iskreno se nadam da se niko nije povredio u meču koji je ostao iza nas – rekao je Radonjić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: uniccv
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button