KOŠARKAREGION

Popularni Đenka ponovo u Beogradu!

Miljenik navijača Crvene zvezde Čarls Dženkins vratiće se po treći put u Beograd, samo što će sada zadužiti opremu FMP-a.

Amerikanac koji ima srpski pasoš jedan je od stranaca koji je ostavio najupećatljiviji utisak u Srbiji, a sada će pred kraj karijere pokušati da pomogne “panterima” koji će iduće sezone igrati u Ligi šampiona. Zbog toga moraju i da ojačaju roster u skladu sa ambicijama. Ekipa koja ima iza sebe odličnu sezonu, gde su igrali finale Superlige Srbije, dok su stigli i do četvrtfinala ABA lige.

Osim Zvezde, Dženkins je nastupao još za Himki, Olimpijakos, Tenerife, a u NBA ligi je igrao za Filadelfiju i Golden Stejt.

Ovaj transfer je nagovijestio Miško Ražnatović putem Tvitera na sebi svojstven način postavio zagonetku.

– U predvečerje drafta, BeoCinema obaveštava da ce posle jednogodisnje pauze krenuti sa emitovanjem kultnog filma Maratonci trče počasni krug, i to kako u Srbiji, tako i u bivsim republikama. Projekcije kreću krajem septembra, odnosno početkom oktobra – naveo je Ražnatović, a nije teško zaključiti da se radi o Dženkinsu kome su navijači dali nadimak po Đenki iz kultnog filma.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button