KOŠARKANBA

KAO GAZDA Prije priprema Lejkersa, održaće se Lebronove pripreme

Los Anđeles Lejkersi u velikoj neizvijesnosti dočekuju narednu sezonu – novi trener Darvin Hem i dalje ne zna tačno na koje će igrače moći da računa, ali je veoma jasno da u timu nešto mora suštinski da se promijeni u odnosu na sezonu 2021/2022, u kojoj tim nije došao ni do plej-ina.

Liderske sposobnosti je zato iskazao najbolji igrač tima Lebron Džejms – rešio je da prije zvaničnog početka priprema („trening kampa“) Lejkersa za novu sezonu u svojoj režiji organizuje mini-prpreme.

Jahu prenosi da će Džejms sve upriličiti u San Dijegu i da će to biti prilika da se igrači dodatno zbliže pred start nove sezone.

Krajem prošle sezone i tokom ljetne pauze postalo je jasno da Rasel Vestbruk više ne želi da igra za „Jezeraše“, ali njegovog ogromni ugovor zasad sprečava potencijalni trejd.

Džejmsu i Dejvisu su potrebna značajna pojačanja ukoliko žele da napadnu visoku poziciju u Zapadnoj konferenciji – zasad su tu pored Vestbruka još i Ostin Rivs, Tejlen Horton-Taker, Kendrik Nan, Loni Voker, Stenli Džonson, Tomas Brajant…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button