KOŠARKAREGION

Papapetru konačno u Beogradu, “zakopčan” po pitanju ambicija

Jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana pred početak nove sezone u kojoj će ekipa Željka Obradovića ponovo igrati u Evroligi, Janis Papapetru priključio se ekipi na treninzima.

– Drago mi je da sam ovde i da sam počeo da radim sa momcima, uzbuđen sam zbog toga – rekao je Papapetru u izjavi za klupsku TV.

Što se tiče očekivanja od nove sezone kako u Evroligi tako i u ABA ligi, Papapetru smatra da svi moraju da daju svoj maksimum u svakom duelu:

– Ne možemo da postavimo cilj prije nego što se upoznamo i poradimo na “hemiji” u ekipi. Treba da gledamo meč po meč, da rastemo i dajemo sve od sebe. Upoznao sam momke, Željka znam. Sve je odlično i jedva čekam da počnemo.

Papapetru je prokomentarisao i u nedjelju završeno Evropsko prvenstvo u košarci koje nije završeno kako su se nadali njegovi saigrači iz Grčke.

– Nažalost, izgubili smo utakmicu i ispali smo. Imali smo sjajnu grupu igrača i nažalost izgubili smo u eliminacionoj utakmici. Takve stvari se dešavaju u sportu, moramo da nastavimo dalje – naglasio je Papapetru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button