ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

DOMINACIJA TIJANE BOŠKOVIĆ Svejedno nam je ko će biti u finalu VIDEO

Tijana Bošković opet je dominirala i odvela Srbiju u finale Svjetskog prvenstva.

Nakon 36 poena u četvrtfinalu, Boškovićeva je osvojila 33 u polufinalu i bila najzaslužnija za pobjedu nad SAD.

Srpkinje će imati dva slobodna dana da odmore do finala, nakon što su četvrtfinale i polufinale igrale u roku od 24 časa.

– Čestitke devojkama i celom timu na prolasku u finale Svetskog prvenstva. Zaista je ovo ogroman uspeh, ne želimo ovde da se zaustavimo. Želja nam je da ostanemo neporažene. Fenomenalna utakmica, energija, atmosfera i mislim da je to bilo presudno. Držale smo se kao jedna i uspele da završimo u četiri seta. Drago mi je da smo posle tog trećeg seta koji smo malo slabije odigrale uspele da se oporavimo i završimo brzo sve ovo. Za dva dana igramo finale, tako da imamo veoma malo vremena da odmorimo i naravno, daćemo sve od sebe – rekla je Boškovićeva.

Srbija će u finalu (subota 20h) igrati sa boljim iz duela između Italije i Brazila, koji se sastaju u četvrtak uveče (20.00).

– Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati. Sutra saznajemo protivnika u finalu, ali kao što sam već rekla daćemo sve od sebe bez obzira na to sa kim igramo i pokušaćemo da osvojimo drugo svetsko zlato i da ga ponesemo kući – kaže dominantna Hercegovka.

Srbija će u finalu biti favorit kao branilac titule ali i jedini neporaženi tim na SP.

– Naravno da ćemo da prigrlimo ulogu favorita u finalu – zaključuje Boškovićeva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button