KOŠARKAREGION

Čović: Pešiću na raspolaganju svi, ne pravimo spinove i ne dajemo nešto što nije upotrebljivo!

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da će svi srpski igrači sa Malog Kalemegdana biti na raspolaganju selektoru Srbije Svetislavu Pešiću u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

– Pešiću smo na sto stavili svih 11 domaćih igrača rekli “izaberi odavde”. Rekli smo mu “ako ti treba vodi ih sve u reprezentaciju” protiv Velike Britanije ili Turske. Od tih 11 igrača – odabrao je Nedovića, Dobrića, Mitrovića i ima potencijal da uzme mladog Topića. I nije sporno, to će dobiti. Mogao je i svih 11 da uzme, iako mi igramo 11. novembra sa Fenerbahčeom u Istanbulu – poručio je Čović.

Istu stvar prije Zvezde uradio je i Partizan, pa će Pešić imati vječite na raspolaganju za mečeve sa Velikom Britanijom i Turskom.

– To nije dobio KSS, nije Pešić, nego je to nacionalni interes – ne pravimo spinove od toga. Nismo dali nešto što je možda neupotrebljivo, pa da od dva-tri igrača igra jedan, tako da ne pravimo spinove. Problematičan je samo Nedović jer izlazi iz povrede. Trebalo bi večeras da se skine za Bajern, pa ćemo videti – naveo je Čović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button