EVROPAKOŠARKA

KAMPACO NEMA DILEMU Ostajem u Zvezdi

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco još jednom se oglasio putem društvenih mreža povodom situacije u kojoj se trenutno nalazi.

Njegov klub Crvena zvezda ne može da ga registruje do marta zbog zabrane Evrolige, a Kampaco je odlučio da pošalje poruku na dan meča tima sa Malog Kalemegdana i njegovog bivšeg tima Real Madrida.

– Ostajem u Crvenoj zvezdi! Ostajem uz klub, saigrače, navijače i ovaj grad! Idemo zajedno u nove pobede. Napred, Zvezda – napisao je Kampaco.

To nije prvi put da Kampaco javno govori o ovom problemu, a samo u posljednjih nekoliko dana je govorio u više navrata koliko mu teška situacije teško pada i da je sve što želi da mu se dopusti da igra košarku.

Kampaco je ranije govorio i o rivalu Zvezde kojeg vrlo dobro poznaje:

– Ali, ja ne igram – našalio se isprva Kampaco na pitanje novinara i potom dodao:

– Znam šta me pitate. Biće veoma teška utakmica. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama i mogu da daju koš sa bilo kog mesta. Ako jedan igrač igra dobro, drugi će igrati još bolje. Moramo da budemo fokusirani, igramo pametno i iskoristimo prednost domaće publike, to će biti ključ.

U međuvremenu, Kampaco dominira u ABA ligi gde je u prošlom kolu na gostovanju u Skoplju ekipi MZT-a imao 23 poena (3/8 za dva, 5/9 za tri), devet asistencija, sedam skokova, dvije ukradene i izgubljene lopte.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Liberty Caps mushroom
  2. Povratni ping: marlin xt 17 hmr
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button