EVROPAKOŠARKA

DA LI ĆE BITI POMILOVANJA Oglasio se CEO Evrolige u vezi Kampaca

Maršal Glikman, izvršni direktor Evrolige, rekao je da neće iskoristiti mogućnost amnestije u slučaju Fakunda Kampaca.

Nezavisni finansijski panel izrekao je Zvezdi zabranu registrovanja novih košarkaša do 28. februara 2023, što znači da Fakundo Kampaco ne može zaigrati do marta za crveno-bele.

Sa Malog Kalemegdana nadali su se amnestiji, pošto Glikman kao CEO ima tu moć, međutim, u razgovoru za “Basketnews”, on je odbacio takvu mogućnost.

– Imamo nezavisno tijelo koje se zove Komisija za kontrolu upravljanja koje je izvršilo duboke istrage. Ne želim da ulazim u detalje njihovog rada, ali mi nismo uključeni. Oni su nezavisni. Oni su zaista nezavisni. Oni su grupa od tri advokata koji nemaju direktne veze sa košarkom – rekao je Glikman i dodao:

– Tako su došli do zaključka da Zvezda nije izašla sa nekim informacijama koje su bile neophodne. Zvezda je u međuvremenu mogla da registruju igrače koje inače ne bi mogla da registruje, što im je potencijalno dalo konkurentsku prednost koju inače ne bi imali. Znate riječ amnestija. Jedino ovlašćenje koje imam kao izvršni direktor je amnestija. A amnestija znači da činite da cijela stvar nestane kao da se nikada nije ni dogodila. To je ono što to znači.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: this
  2. Povratni ping: illuminati join
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button