EVROPAKOŠARKAREGION

Finale je prošlo, odlazak ponovo realnost – PAO nudi Panteru 4,7 miliona €

Košarkaš Partizana Kevin Panter je, prema svemu sudeći, na izlaznim vratima tog kluba.

Grčki Panatinaikos je ozbiljan u namjeri da dovede najbolje igrača Partizana i Zvezde, pa se tako i kapiten crno-belih našao na listi.

Posle Luke Vildose koji je već viđen u Atini, portal “Totalbasket” donosi, prema njihovim rečima, ekskluzivnu informaciju o ponudi “zelenih” za Pantera vrijednu 4,7 miliona evra za dvije sezone.

Ekskluzivnost iste je upitna, jer se već neko vrijeme u javnosti vrti cifra od pet miliona evropskih novčanica koje bi Panter mogao da zaradi za dvije godine.

Prethodno je Panter obavijestio svog agenta Harisa Papadopulosa da ga zanima samo finale ABA lige. Isto je završeno, Partizan je uzeo titulu, a Panter titulu MVP-ja.

To mu je dodatno povećalo tržišnu vrijednost, pa je vrijeme da se bek posveti razgovorima o svojoj budućnosti. Ako je suditi prema informacijama koje trenutno posjedujemo, ona nije u Beogradu.

Prethodno se u vezu sa sjajnim šuterom dovodio i Makabi, dok je Panatinaikos navodno zainteresovan da pored njega dovede i Matijasa Lesora (najvjerovatnije ostaje u Partizanu) i Dantea Egzuma.

Panter je ove sezone predvodio Partizan do Top 8 faze Evrolige sa 16 poena, 2,5 asistencije i 2,1 skokova uz jednu ukradenu loptu po meču.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button