ODBOJKA

Od sutra u Palama: Odbojkaši Srbije iz Republike Srpske idu u odbranu evropskog zlata

Odbojkaška reprezentacija Srbije sutra stiže na Pale gdje će obaviti jedan dio priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Momci Slobodana Kovača vratiće se u staru bazu, hotel Jet set iz koga nose lijepe uspomene i koji im gotovo uvijek donese sreću. Ljubazno osoblje, prijatni domaćin i kao uvijek maksimalni uslovi boravka sigurno će im olakšati težak i naporan rad tokom narednih dana.

Dobrodošlica hotela Jet set

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč na EP 2021. u A grupi u Krakovu protiv Belgije, 2. septembra od 17.30 časova. Srbija će drugi meč odigrati 3. septembra protiv Ukrajine od 20.30 časova, a treći 4. septembra od 20.30 časova protiv Poljske. Četvrti meč na EP Srbija će odigrati 6. septembra od 17.30 časova protiv Portugalije, a poslednji, peti 7. septembra protiv Grčke od 17.30 časova.

U B grupi u Ostravi igraće Češka, Italija, Slovenija, Bugarska, Belorusija i Crna Gora, u C grupi u Tampereu, Finska, Rusija, Holandija, Turska, Španija i Severna Makedonija, i u D grupi u Talinu, Estonija, Letonija, Francuska, Nemačka, Slovačka i Hrvatska.

Evropsko prvensvo u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

Takmičenje po grupama će se odigrati u Krakovu (A grupa), Ostravi (B), Tampereu (C) i Talinu (D), mečevi osmine finala i četvrtfinala u Gdanjsku, u Poljskoj i Ostravi, u Češkoj, a polufinala, kao i meč za treće mesto i finale u Katovicama, u Poljskoj.

Prvenstvo Evrope će početi 1. septembra utakmicama u C i D grupi. Utakmice u A grupi u Krakovu odigraće se od 2. do 8. septembra, u B grupi u Ostravi od 3. do 9. septembra, u C grupi u Tampereu od 1. do 8. septembra i u D grupi u Talinu od 1. do 9. septembra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
  2. Povratni ping: 방콕마사지
  3. Povratni ping: 호두코믹스
Back to top button