OSTALI SPORTOVI

KKI VRBAS NEĆE U SLOVENIJU Domaćin pokazao nepoštovanje prema Banjalučanima

Košarkaški klub invalida Vrbas neće učestvovati na 40. “Pogačnikovom memorijalu” koji se igra od 27. do 29. avgusta u Sloveniji, a prvi čovjek kluba Marinko Umičević kaže da su bili pribuđeni na ovakav korak.

– Razlog je što su domaćini tražili da naša ekipa u jednom danu odigra tri utakmice, a drugog dana još dvije što nije nimalo korektno, ali ni humano prema našim sportistima i našem klubu. Ovako nešto ne bi mogli da izdrže ni igrači koji igraju validnu košarku, a kamoli sportisti sa invaliditetom. Smatram da Vrbas tako nešto nije zaslužio, mi smo klub koji je poodavno postao brend u cijelom regionu, usudio bih se reći i u većem dijelu Evrope, te kao takav zaslužuje mnogo bolji tretman – kategoričan je Umičević.

Tvorac šampionskog i trofejnog kluba napomenuo je da nisu bili zadovoljni ni ponuđenim smještajem.

– Organizator je planirao da naša ekipa bude smještena u Đačkom domu u kojem ležaji nisu adekvatni za igrače, što je takođe za nas bilo neprihvatljivo. Na kraju poželio bih našim sportskim prijateljima iz Slovenije mnogo sreće i da do našeg novog viđenja pokažu mnogo više poštovanja prema KKI Vrbas – zaključio je Umičević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Danvers Locksmith
Back to top button