BIHRUKOMET

ROKADA NA ČELU RK BORAC Jovanović predsjednik, Kondić ostaje u upravi

Novi predsjednik Rukometnog kluba Borac je Igor Jovanović, koji je na toj funkciji naslijedio Sašu Kondića.

Dosadašnji prvi čovjek Banjalučana danas je podnio ostavku na sjednici Upravnog odbora, ali će ostati član uprave, a istovremeno je Jovanović dobio povjerenje kao Vršilac dužnosti predsjednika.

– S obzirom da Borac m:tel kao sportski gigant zahtjeva svakodnevno angažovanje, a da se zbog poslovnih obaveza ne bih mogao posvetiti u dovoljnoj mjeri kako to Borac zaslužuje, te stoga prepuštam korimilo nekome ko se već dokazao kao član uprave – naveo je Kondić.

Na taj način njih dvojica su rotirali pozicije, jer će Kondić ostati član UO.

S obzirom da je potpredsjednik UO RK Borac m:tel Marinko Umičević ranije podnio neopozivu ostavku, na ovu funkciju danas je, glasovima svih članova UO, imenovan Vedran Škoro, koji takođe duži niz godina uz “crveno-plave”.

– Odlazak Umičevića sigurno neće biti lako nadoknaditi, jer je u prethodnim godinama, ulažući ogromnu energiju, znanje, vrijeme i novac, bio jedan od glavnih oslonaca. Ipak, članovi UO RK Borac m:tel saglasni su da će Vedran Škoro adekvatno odgovoriti svim izazovima na novoizabranoj poziciji – navodi se u saopštenju kluba iz Gospodske.

Takođe, u Upravni odbor kooptiran je Vladimir Rosić, kao predstavnik novog sponzora, kompanije “Molson Cors“.

Na sjednici je bilo riječi i o finansiranju kluba u narednom periodu i aktiviranju novih sponzora u kampanji “Domaći klub za domaći brend”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기티비
Back to top button