BIHRUKOMET

Derbi u Visokom, Borac čeka Bosnu, Leotar bi da nastavi niz

Rukometaši Borca večeras dočekuju sarajevsku Bosnu u meču 19. kola Premijer lige (19 časova), pa iako se sastaju prvi i posljednji tim na tabeli, trener Mirko Mikić hvali rivala.

Lider na tabeli biće lišen usluga Marka Lukića, Amara Gračića, Nemanje Milovca i Bože Tepića.

– Mnogo bolje izgledaju u nastavku prvenstva. Promijenili su dosta igrača, igraju čvršće u odbrani i dosta brže nego što je to bio slučaj u prvom dijelu sezone. Važno je da dobro odreagujemo i da nastavimo igrati onako kako smo to činili. Iz ovoga što nas je zadesilo mora izaći i nešto dobro, jer će još mlađi momci dobiti veću minutažu. Slijedi nam na neki način još jedno podmlađivanje u toku sezone, pa ćemo morati da se spremamo još detaljnije nego što smo to do sada radili. Bitno je da budemo koncentrisani i da ne razmišljamo predaleko, već da idemo od meča do meča – naglasio je Mikić.

Drugoplasirana Sloboda gostuje Bosni u Visokom, što je jedan od derbija ove runde.

Rukometaši dobojske Sloge imaće težak zadatak na gostovanju Vogošći, dok bi Leotar bar na papiru trebalo da ima lakši posao pošto dočekuje Iskru. Trebinjci su slavili dva puta u gostima i nalaze se na trećem mjestu, što je prava pozivnica da navijači ispune tribine dvorane “Miloš Mrdić”.

Parovi 19. kola: Izviđač – Gradačac (17.30), Gračanica – Krivaja (18), Maglaj – Konjuh (19), Bosna (V) – Sloboda (19), Vogošća – Sloga (D) (19), Borac – Bosna (S) (19), Leotar – Iskra (19.30). Slobodna je Sloga iz Gornjeg Vakufa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button