BIHRUKOMET

Šampionska igra i siguran trijumf Borca protiv Leotara

Rukometaši Borca lakše nego što se očekivalo izašli su na kraj sa Leotarom (27:20) u 21. kolu Premijer lige, te potvrdili da su ove sezone najbolji tim.

Iako su nastupili bez četiri povrijeđena igrača, a nekoliko momaka stisnulo zube i odigralo sa bolovima, gosti, koji su do sada upisali četiri pobjede u nastavku šampionata, nisu imali nikakve šanse. Granitna odbrana sa raspoloženim golmanima Slađanom Subotićem i Berinom Brkićem limitirala je Trebinjce na samo 20 golova.

Sa druge strane, Banjalučani su bili prilično raspoloženi i u napadu. Posebno se to odnosi na drugu polovinu prvog poluvremena, pošto su domaći od 14. do kraja 30. minuta dali 9, a primili samo tri gola i na poluvrijeme otišli sa 19:10.

U nastavku je viđeno malo golova, a „crveno-plavi“ nisu dozvolili gostima da smanje razliku. Trener Mirko mikić dao je priliku i najmlađim rukometašima koji su je iskoristili. Aleksandar Milićević je postigao sedam golova, šest je dao Luka Knežević, a po pet Luka Perić, dok je Subotić zaustavio 11 lopti. Aleksandar Milojević je postigao pet na drugoj strani, a šest odbrana skupio je Veselin Savović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button