KOŠARKAREGION

Radonjić: Uradili ono što sam želeo; Obradović: Najvažnije je da budete i ostanete čovek

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je trijumfom njegovog tima u drugom meču finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Aktuelni šampion ima velikih 2:0 i sada je na pobjedu od nove titule.

– Znali smo da će biti teško jer je Partizan večeras bio mnogo bolji nego u prvoj utakmici. Mogli smo u nekim trenucima da budemo pametniji i neke stvari bolje valorizujemo. Na otvaranju posljednje dionice su nas stigli i prestigli, ali smo pronašli mirnoću. Uradili smo ono što sam htio. Svjesni smo da će u trećoj utakmici navijači njima dati veliku podršku – rekao je Radonjić.  

Trener Partizana Željko Obradović čestitao je Zvezdi na pobjedi, ali pohvalio i svoje igrače na, kako je rekao, izvanrednoj utakmici.

– Apsolutno sam zadovoljan, borili smo se od prvog do poslednjeg sekunda, a prikazano mi daje za pravo da se nadam da će finalna serije biti nastavljena. Kada sam dolazio u Partizan rekao sam da ću nastojati da se stvari relaksiraju. Nemam komentar na ponašanje navijača, nemam komentar na dešavanja posle meča, mogu samo da kažem da je najvažnije da budete i ostanete čovek. Uvek sam se ponašao i nastaviću da se ponašam korektno – rekao je Obradović komentarišući dešavanja iz finbiša meča, ali i pogrdno skandiranje navijača sportskom direktoru “crno-bijelih” Zoranu Saviću.

Naredni, treći meč finalne serije, na programu je 1. juna sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Partizan će biti domaćin u meču koji slijedi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button