BIHRUKOMET

Ivanović: Nisam se dvoumio kad je Borac pozvao, nadam se da ću dati doprinos na obje strane terena

Dosadašnji lijevi bek Leotara Nikola Ivanović srećan je što je potpisao ugovor sa Borcem, navodeći da se nije mnogo dvoumio kada je stigao poziv iz Banjaluke.
Momak iz Nevesinja ostavio je odličan utisak u Trebinju i trebalo bi da bude veliko pojačanje za šampiona BiH naročito kada je riječ o odbrambenim zadacima jer mu je to najuža specijalnost.

– Velika čast potpisati za najbolji klub u BiH što su moji budući saigrači dokazali minule sezone. Kontakt je uspostavljen prije desetak dana i sve smo brzo dogovorili. Čim sam dobio poziv nisam mnogo razmišljao – iskren je Ivanović.
Svjestan je da se od njega prije svega očekuje da popuni prazninu u odbranio nastalu povlačenjem Đorđa Ćelića i odlaskom Stefana Miljkovića.

– Nadam se da ću ispuniti očekivanja kako u odbrani, tako u napadu. Momci koje ste pomenuli bili su nosioci igre i svjestan sam da je to moj prvi zadatak. Isto tako želim da doprinesem igri i u napadu kako bismo u najmanju ruku ponovili igre iz minule sezone – naglasio je 197 centimetara visoki bek.
Karijeru je počeo u matinoj Hercegvini, a prije odlaska u Leotar sa uspjehom nosio dres Zrinjskog. Smatra da neće imati problema u prilagođavanju jer poznaje većinu budućih saigrača, a posebno sugrađanina Vladu Draganića sa kojim je zajedno igrao. Na kraju se zahvalio i svima u dosadašnjem klubu.

Iza Leotara su dvije sjajne sezone. Sve je bilo više nego dobro, saradnja sa saigračima, trenerom i upravom na vrhunskom nivou. Napravili smo dobar rezultat, svi smo napredovali i spremili se za iskorak. Želim leotaru mnogo sreće u novoj sezoni – zaključio je Ivanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button