BIHRUKOMET

Tomić otišao iz Leotara i pojačao nekadašnjeg osvajača Kupa EHF

Vođa rukometaša Leotara u minule dvije sezone Vladimir Tomić napustio je klub i potpisao za Metković.

Iskusni organizator igre okreće se novom zadatku i veliko je pojačanje ekipe koja se poslije dugo vremena vratila u najviši rang hrvatskog rukometa.

– U Trebinje ću bez obzira na sve dolaziti svake sedmice. Od kluba se za sada opraštam, a od grada nikako. Tu sam proveo dve najlepše godine u karijeri, upoznao svoju sadašnju suprugu, mnoge ljude za čitav život. Kada sam dolazio u Trebinje rekao sam da dolazim u najlepši grad na svetu i nisam pogrešio. Iz Trebinja nosim samo lepe uspomene, a sa Leotarom sam napravio najveći uspeh u istoriji kluba tako da mislim da sam i tu dao sve što sam imao i mogao. Sada je vreme da se krene dalje što se tiče rukometa ali će Trebinje uvek biti moj grad u kome sam se osećao kao kod kuće – rekao je Tomić za „Hercegsport“.

Metković je na prelazu između dva vijeka bio dio evropske elite, a zauvijek će ostati zapisano da je 2000. godine osvojio Kup EHF. Nekoliko godina kasnije dospio je u velike finansijske probleme, bio je pokrenut i stečajni postupak, ali se evo polako vraća na veliku scenu pod imenom Metković mehanika, pošto je onaj stari Metković džambo je integrisan u postojeći klub.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fryd
Back to top button